Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.


Cosul este gol


 Lichid Jac Vapour Real Tobacco Gold 70ml, Nicotina 5,1mg/ml, Proportie VG 80% si PG 20%, Made in UK, Pachet Mix and Vape
Lichid Jac Vapour Real Tobacco Gold 70ml, Nicotina 5,1mg/ml, Proportie VG 80% si PG 20%, Made in UK, Pachet Mix and Vape
Lichid Jac Vapour Real Tobacco Gold 70ml, Nicotina 5,1mg/ml, Proportie VG 80% si PG 20%, Made in UK, Pachet Mix and Vape

Lichid Jac Vapour Real Tobacco Gold 70ml, Nicotina 5,1mg/ml, Proportie VG 80% si PG 20%, Made in UK, Pachet Mix and Vape

Cod produs: 2366+3104+2xShot

Marca: Jac Vapour

Pret vechi: 90.00 Lei

Pret: 62.00 Lei

Stoc terminat

Aveti o intrebare despre acest produs? Formular informatii produs

Descriere

E-Lichid Premium cu Nicotina pt Tigara Electronica cu aroma naturala de Tutun tare, intens, obtinuta din esenta extrasa din frunze de tutun.

 

Lichid tigara electronica premium cu o aroma deosebita, fabricat 100% in Marea Britanie, din cele mai pure si mai de calitate ingrediente.

 

E-lichidul Jac Vapour se caracterizează printr-o dezvoltare excelentă a vaporilor ceea ce inseamna ca se va consuma mult mai greu decat alte lichide de calitate mai slaba.

 

Producatorul JacVapour acorda o atentie speciala gamei de lichide pentru tigara electronica, din punct de vedere al calitatii acestor produse.


Lichidele cu nicotina Jac Vapour folosesc numai nicotina farmaceutica de cea mai buna calitate si toate sortimentele au fost testate in laboratoare motiv pentru care toate produsele Jac Vapour sunt conforme cu Directiva Europeana Privind Produsele din Tutun (TPD), autorizate de catre Ministerul Sanatatii din Marea Britanie, si notificate Ministerelor Sanatatii din Romania si altor state UE, fiind autorizate catre comercializare in deplina siguranta pt consumatori.

 

Prin utilizarea de lichide pentru tigara electronica de cea mai buna calitate cresteti beneficiile vapatului (fumatului electronic de lichide) comparativ cu metoda clasica de fumat

 

Proportie VG 80% si PG 20%

Nicotina: 5,1mg

Cantitate totala Lichid 70ml

Pachetul DIY contine:

Recipient de 75 ml

40 ml lichid baza VG 100% puritate

2 x baza nicotina 18mg/ml 70/30 (10ml)

1 x aroma 10ml

 

Turnati bazele de nicotina si aroma in recipientul cu baza VG 100%. Agitati bine recipientul si gata. Puteti folosi lichidul. Amestecul NU necestita macerare!

 

Vrei o aroma si mai intensa sau eventual sa experimentezi un mix de arome ? Comanda in plus un flacon de 10 ml de aroma concentrata si completeaza cei 5 ml ramasi liberi in recipient.


Reincărcarea simplă și directă a rezervoarelor datorita design-ului.

Flaconul este prevazut cu sistem de siguranță impotriva accesului copiilor

Categorie Lichid tobacco/tabac/tutun

 
 
 

Acest produs este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani!

Prin accesarea paginii acestui produs confirmati că aveti cel puţin 18 ani impliniţi la data accesării.

Nicotina este o substanta toxica, care poate cauza probleme daca este consumata in mod incorect. Lichidele pentru tigari electronice cu nicotina sau fara nu trebuiesc sub nicio forma inghitite sau sa intre in contact cu pielea sau cu ochii.

Nu lasati flacoanele cu lichid nesupravegheate in preajma copiilor sau a animalelor de casa.

Nicotina este contraindicata persoanelor cu probleme ale aparatului cardio-vascular, femeilor gravide sau celorcare alapteaza si interzisa minorilor

In cazul ingerarii accidentale de lichid pentru tigara electronica sau daca acesta intra in contact cu pielea sau ochii este necesar sa consultati imediat medicul

Comentariile vizitatorilor
Data: 10-10-2018

Un lichid foarte bun la un pret excelent!

Comentariu scris de Caloian Ionut (Cernavoda)  
Data: 28-10-2018

Aroma super faina de tutun tare dar care nu irita deloc si un throat hit optim. Taria este suficienta desi eu foloseam 6mg inainte.

Comentariu scris de Chelaru Ionel (Bistrita)  
Data: 02-12-2018

De 4 luni tobacco-ul meu zilnic si nu cred ca am sa il mai schimb. si fructele de padure de la ei sunt super tari

Comentariu scris de FlorinS (Bucuresti)  
Data: 25-02-2019

Un lichid foarte bun!

Comentariu scris de Paul Maha (Bucuresti)  
Data: 01-04-2019

Face toti banii. E unul dintre cele mai bune lichide tobacco.

Comentariu scris de Mihai (Iasi)  
Data: 18-10-2019

Are acel gust de fum foarte apropiat de fumul real de tigareta. E fix ce trebuie. Nu pot recomanda altceva mai bun la un pret decent ca asta.

Comentariu scris de Craiu (Ploiesti)  
Data: 11-06-2020

Pentru un fost fumator, e slabut. Aroma slaba de tutun, mai mult spre afumat. Inca mai caut lichidul preferat.

Comentariu scris de Liviu (Dorohoi)  
Data: 08-05-2021

Alternativa mai buna n-am gasit. Pret calitate ideale.

Comentariu scris de Costin Marzavan (Bucuresti)  
Adaugati un comentariu
Nume

Localitate Email

Nota acordata: 5 4 3 2 1

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer