Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.


Cosul este gol


 Vaps.ro - Alege o Alternativa mai Buna


Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928, Reg.Com: J40/14367/2016
Autorizatie de operator economic cu produse supuse accizelor nearmonizate NR. RO0121400AN00 / 16.06.2022


Adresa punct de lucru: Bld.Eroilor Nr.4 (fosta Soseaua Stefanesti)  , Voluntari , Judet Ilfov
Adresa sediu social: Str. Mihai Eminescu nr.185, bl31.b, sc.2, et.7, ap.43, Sec 2, Bucuresti
Telefon contact: 
0741.990.365
021.311.40.46

Vaps.ro a luat nastere din convingerea ca produsele de tip tigara electronica care te pot ajuta sa renunti la fumat, trebuie sa fie sigure, curate, de calitate, fabricate responsabil si la preturi accesibile oricui.


In Marea Britanie, tara cu probabil cel mai eficient sistem de sanatate din lume, Agenția de Reglementare a Medicamentelor (MHRA) impune producatorilor de lichide si dispozitive, respectarea celor mai inalte standarde de calitate in fabricarea produselor care pot ajuta oamenii sa renunte la probabil cel mai nesanatos si periculos obicei. Astfel, toate tigarile electronics si lichidele fabricate de companiile britanice, sunt supuse unor serii de teste complexe de laborator, timp de 6 luni de zile, inainte de a fi puse pe piata. Mai mult, dupa punerea pe piata, aceste produse sunt supuse periodic altor teste pt verificarea mentinerii standardelor de calitate.


Cu multa munca si determinare am reusit, respectand toate normele si reglementarile impuse de Directiva Europeana Privind Produsele din Tutun sa introducem pe piata romaneasca, produsele Jacvapour UK, principalul producator de tigari electronice si e-lichide din Marea Britanie, recunoscut pentru calitatea excelenta a produselor sale.

 

 

Jac Vapour nu doar ca a trecut toate aceste teste cu brio dar o face de mai bine de 8 ani si o face foarte bine, fiind unul dintre cei mai apreciati producatori de tigari electronice si lichide din Marea britanie.

 
Toate Produsele Jac Vapour sunt de cea mai buna calitate si sunt conforme cu Directiva Europeana TPD, conforme cu Directiva Europeana ROHS (Restriction of Hazardous Substances Directive 2002/95/EC) , CE si CLP (Regulamentul (CE) 1272) 
 

 

Alti producatori care au corespuns exigentelor noastre si ale caror produse le comercializam cu incredere sunt Drake's UK, XEO GMBH Germany, Smok, Vaptio si alti cativa producatori alesi cu atentie.

 

Pe Vaps.ro veti gasi doar acele produse pe care noi le folosim (sau le-am folosi) cu cea mai mare incredere si pe care ne straduim sa vi le oferim la cel mai bun pret posibil!

 
 
spacer