Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.


Cosul este gol


 Cum aleg cea mai buna tigara electronica ?

Popularitatea tigarilor electronice a crescut enorm in ultimii ani, pe piata fiind prezente mii de modele diferite de tigari electronice, si probabil zeci de mii de marci si tipuri diferite de lichide vape pt tigara electronica.


Cu atatea posibilitati disponibile, este foarte greu sa ne hotaram ce brand alegem, ce tip de tigara electronica sau ce e-lichid sa cumparam.


Desigura ca exista tendinta ca cele mai de succes branduri, modele sau tipuri de tigari sa aiba cele mai bune review-uri pe peginile de youtube dedicate vaping-ului, pe forumuri, pe site-uri de scoializare ca facebook etc. 

Toate aceste informatii despre diferite branduri si tipuri de tigari electronice din mediul online nu ne garanteaza cea mai buna experienta de vaping, dar ne cresc sansele in alegerea celei mai bune variante


In alegerea celei mai bune tigari electronice trebuie sa tinem cont de o serie de argumente:

 

Producatorul  – in orice industrie exista producatori care au abordari diferite: exista producatori care folosesc materiale mai ieftine pt a oferi produse ieftine consmuatorului si producatori care folosesc cele mai bune materiale, oferind calitate si siguranta consuamtorului, dar la un pret mai ridicat.


Este recomandat sa alegem doar acei producatori care au produse de calitate, care respecta toate normele sanitare si care sunt supusi controalelor periodice si riguroase de catre autoritatile competente din tarile in care isi desfasoara activitatea. este cunoscut faptul ca Anglia, SUA si Germania sunt tarile in care autoritatile guvenramentale controleaza cu strictete si impun norme de calitate neintalnite in alte tari, motiv pentru care tigarile electronice si lichidele care provin din aceste tari sunt cele mai sigure din lume si de cea mai buna calitate


Pretul – este recomandata evitarea produselor foarte ieftine. Acestea sunt produse de obicei in conditii dubioase fara controale strice ale calitatii si din materiale de proasta calitate, care in anumite circumstante pot provoca daune serioase, atat mateiale cat si de sanatate.

 

Prin utilizarea de tigari electronice si lichide pentru tigara electronica de cea mai buna calitate cresteti beneficiile vapatului (fumatului electronic de lichide) comparativ cu metoda clasica de fumat si sporiti sansele de a renunta definitiv la fumatul clasic

 

Pe Vaps.ro veti gasi tigari electronice si lichide apartinand celor mai cunoscuti producatori din Marea Britanie, Germania si SUA , intrucat in aceste  tari, standardele de calitate, controlul calitatii si responsabilitatea in procesul de fabricare sunt la cel mai ridicat nivel din lume.

 

Dacă este posibil, va recomanda sa testați câteva modele diferite tinand cont de aspectele obiective prezentate mai sus și sa alegeti varianta care vi se potrivește cel mai bine.

spacer