vaps.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.


Cosul este gol

Cum aleg cea mai buna tigara electronica ?

In alegerea celei mai bune tigari electronice trebuie sa tinem cont de o serie de aspecte obiective cat si subiective.

 
 

Cand spunem aspect obiective ne referim la:

 
 

Producatorul de tigara electronica – in orice industrie exista producatori care au abordari diferite: exista producatori care folosesc materiale mai ieftine pt a oferi produse ieftine consmuatorului si producatori care folosesc cele mai bune materiale, oferind calitate si siguranta consuamtorului, dar la un pret mai ridicat.

Este recoamandat sa alegem acei producatori care au produse de calitate, iar aceste informatii se regasesc peste tot in mediul virtual.

 
 

Pretul – este recoamandata evitarea produselor foarte ieftine. Acestea sunt produse de obicei in conditii dubioase fara controale strice ale calitatii si din materiale de proasta calitate, care in anumite circumstante pot provaoca daune serioase, atat mateiale cat si de sanatate.

 
 

Prin utilizarea de tigari electronice si lichide pentru tigara electronica de cea mai buna calitate cresteti beneficiile vapatului (fumatului electronic de lichide) comparativ cu metoda clasica de fumat

 
 

Noi am ales produsele din Marea Britanie Jac Vapour si Xeo din Germania, intrucat in aceste 2 tari, standardele de calitate, controlul calitatii si responsabilitatea in procesul de fabricare sunt la cel mai ridicat nivel din Europa, iar cele 2 branduri au vechime in piata si sunt foarte apreciate in tarile lor, fiind mai putin cunoscute in tarile mai putin dezvoltate ca Romania, unde domina produsele foarte ieftine si de calitate scazuta

 
 

Aspectele subiective tin strict de nevoile si gusturile noasre proprii


 

Dacă este posibil, va recomanda sa testați câteva modele diferite tinand cont de aspectele obiective prezentate mai sus și sa alegeti varianta care vi se potrivește cel mai bine.

spacer