vaps.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.


Cosul este gol Distributie / Parteneriat Tigari Electronice | vaps.ro

 

 
Vaps.ro este unic importator si distribuitor / furnizor de tigari electronice / dispozitive vape si lichid pentru tigara electronica Jac Vapour si Drake's din Marea Britanie respectiv XEO Germania. Produsele noastre beneficiaza de cea mai buna garantie pentru hardware de pe piata romaneasca, de pana la 6 luni.
 
Lichidele si aromele comercializate sunt fabricate 100% in Marea Britanie si Germania si sunt de cea mai buna calitate. 
 

Vaps.ro comercializeaza si in sistem en-gros tigari electronice de cea mai buna calitate si accesoriile aferente acestora la preturi care permit adaosuri substantiale.

 
Jac Vapour este unul dintre cei mai bine cotati producatori de Tigari Electronics si E-lichide din Marea Britanie avand un scor de 5 Stele din 400 Review-uri pe TRUSTPILOT ( https://uk.trustpilot.com/review/www.jacvapour.com )
 

Produsele Jac Vapour sunt de cea mai buna calitate si sunt conforme cu Directiva Europeana TPD, conforme cu Directiva Europeana ROHS (Restriction of Hazardous Substances Directive 2002/95/EC) , CE si CLP (Regulamentul (CE) 1272)

 

Pentru mai multe informatii privind termenii colaborarii sau oferta en-gros, ne puteti contacta prin:


Email: vapsromania@gmail.com
Telefon: 0730104072
 
spacer