Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.


Cosul este gol


 E-Lichide Tigara Electronica - Sfaturi si Recomandari

Lichidele pentru tigara electronica sunt compuse din doua ingrediente de baza: glicerina vegetala (VG) si propilen glicol (PG). Glicerina vegetala este ingredientul principal din nitroglicerina iar propilen glicolul este o alta substanta folosita in industria alimentara, ca agent umectant, dar si in cea farmaceutica, la fabricarea medicamentelor, a pastei de dinti si a cremelor.


Exista riscul de a folosi lichide de proasta calitate, fabricate fara niciun control sau autorizatie, drept urmare este recomandat sa cumparati lichide  de calitate, care au fost suspuse testelor de laborator si autorizate de institutii abilitate.


De aceea recomandam consumul de Lichide pentru Tigara Electronica fabricate in Anglia, deoarece in Marea Britanielichidele si aparatele sunt supuse unor  teste de laborator complexe, timp de 6 luni de zile, inainte sa primeasca autorizatia pentru a fi vandute din partea Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale.


Mai mult, dupa autorizatie, lichidele si aparatele sunt supuse periodic unor teste pentru verificarea respectarii standardelor de calitate si conformitate

 

Glicerina vegetala este o substanta chimica 100% sigura pentru organism, folosita ca ingredient in multe produse pe care le consumam in viata de zi cu zi. Industria alimentara o foloseste ca indulcitor, cea cosmetica in sapunuri si lotiuni, iar cea farmaceutica in medicamente.


VG-ul din lichidele pentru tigara electronica este o substanta 100% naturala. Denumirea chimica este doar o notiune cu ajutorul careia se clasifica in mod stiintific o substanta. Pana si apa poate suna dubios atunci cand o denumim monoxid de dihidrogen (H2O).


Exista o singura problema cu glicerina vegetala: este o substanta mai vascoasa, ceea ce inseamna ca nu este potrivita pentru anumite tigari electronice, care se pot infunda daca VG-ul nu este diluat cu o substanta mai putin vascoasa, precum PG-ul. Propilen glicolul este o alta substanta folosita in industria alimentara, ca agent umectant, dar si in cea farmaceutica, la fabricarea medicamentelor, a pastei de dinti si a cremelor.


Nicotina

Nicotina este probabil cel mai controversat ingredient din lichidele pentru tigara electronica, dar exista varianta lichidelor fara nicotina, care ofera optiunea de a pastra toate senzatiile oferite de fumat,  eliminand insa complet nicotina

Nicotina este contraindicata persoanelor cu probleme ale aparatului cardio-vascular, femeilor gravide sau celorcare alapteaza si interzisa minorilor


Arome

Un alt ingredient folosit in lichidele pentru tigara electronica este reprezentat de arome. Baza din PG/VG este aproape insipida, avand numai o tenta subtila de gust dulceag. Fara arome, elichidele nu ar avea niciun farmec.

Aromele folosite in elichide sunt, de asemenea, complet inofensive pentru organism, si datorita lor exista o diversitate uriasa de lichide pentru tigara electronica disponibila pe piata.


Bineinteles ca pot exista, ca in cazul oricarui produs destinat consumului, persoane care sa aiba reactii de intoleranta la componentele respective


Atentionari Speciale!


Nicotina este o substanta toxica, care poate cauza probleme daca este consumata in mod incorect. Lichidele pentru tigari electronice cu nicotina sau fara nu trebuiesc sub nicio forma inghitite sau sa intre in contact cu pielea sau cu ochii.


Nu lasati flacoanele cu lichid nesupravegheate in preajma copiilor sau a animalelor de casa.

Nicotina este contraindicata persoanelor cu probleme ale aparatului cardio-vascular, femeilor gravide sau celorcare alapteaza si interzisa minorilor

In cazul ingerarii accidentale de lichid pentru tigara electronica sau daca acesta intra in contact cu pielea sau ochii este necesar sa consultati imediat medicul


spacer