Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.


Cosul este gol


 



Categorii recomandate
Cele mai vizitate categorii

Vape Shop Romania

" Alege o Alternativa Mai Buna "

Tigara Electronica, indiferent ca vorbim de dispozitivul de tip Vape care foloseste e-lichid sau de dispozitive cu tutun incalzit, este considerata o alternativa mult mai putin nociva a fumatului clasic. Fenomenul de Vaping a luat amploare la nivel global, mai ales in ultimii 5 ani, cand cercetarile facute in state dezvoltate precum America, Anglia, Germania sau Canada, au evidentiat beneficii clare ale fumatului electronic in comparatie cu cel clasic.

In Romania, vapingul , cunoscut si sub denumirea de Vapat , a devenit din ce in ce mai popular in ultima perioada, pentru multi devenind o solutie reala pentru renuntarea la fumat. Sunt bine stiute efectele fumatului clasic care provoaca cele mai multe boli si decese in randul populatiei, motiv pentru care renuntarea la fumat ar trebui sa fie o prioritate pentru orice fumator.
 
Convingerea noastra, dupa multi ani in care am fost fumatori de tigari clasice si dupa doar cativa ani in care am folosit tigari electronice, este ca produsele destinate fumatului electronic, chiar sunt o alternativa mai buna, mai ales daca sunt folosite doar produse de cea mai buna calitate si, desigur, intr-un mod responsabil.

Efectele benefice ale renuntarii la fumat le-am simtit imediat si chiar sunt fantastice. Dupa doar 3 luni de cand am trecut la dispozitivele de tip Vape ( tigari electronice cu lichid ) , tonusul general si rezistenta la efort s-au imbunatatit exponential, iar bine cunoscutele stari generale de oboseala, durerile de cap si sensibilitatea la raceli au disparut complet.
 
Pe VAPS.ro veti gasi doar acele produse pe care le-am folosit sau pe care le-am folosi si noi, adica produse destinate vaping-ului de cea mai buna calitate.
Mai mult, promitem ca vom face tot posibilul ca pe Vaps.ro sa gasiti mereu cele mai bune tigari electronice si e-lichide vape la cele Mai Mici Preturi din Romania

! SIGURANTA E PE PRIMUL LOC !
Folositi Doar Produse din Surse Sigure, Apartinand Producatorilor Autorizati.
Nu Incercati sa Preparati Singuri Lichide sau Alte Consumabile.
Nu Cumparati Produse Destinate Fumatului Electronic din piete, tarabe sau de la diverse persoane fizice
din mediul online
 
Cele Mai Sigure Produse destinate Vaping-ului sunt cele fabricate in Marea Britanie , singura tara in care autoritatile guvernamentale si autoritatile de sanatate publica MHRA (Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale) si Public Health England (Serviciul de Sănătate Publică din Anglia) se implica activ, de peste 13 ani, in studierea efectelor fumatului electronic si in asigurarea respectarii riguroase de catre producatori, a tuturor normelor sanitare si de calitate, in productia si distributia de dispozitive electronice si elichide.
Practic, produsele oricarui producator de tigari electronice si lichide din Marea Britanie sunt supuse unor teste de laborator pe o perioada de cel putin 6 luni inainte de a fi autorizate de autoritatile guvernamentale pentru vanzare.
Mai mult, dupa obtinerea autorizatiei, cele 2 institutii de sanatate din UK, supun periodic produsele producatorilor locali, unor noi controale, care asigura respectarea cu strictete a normelor in vigoare si a standardelor de calitate.

Aceasta implicare activa a autoritatilor in industria tigarilor si lichidelor electronice de peste 13 ani a avut numai efecte benefice:
- Lichidele si dispozitivele produse de englezi sunt considerate pe buna dreptate, cele mai sigure si mai de calitate din lume.
- Peste 1.5 milioane de fumatori din Anglia au renuntat complet la fumat datorita tigarilor electronice.
- Aproape 3.6 milioane de englezi folosesc acum tigara electronica in locul celei clasice
- N-au fost Inregistrate Niciodata Incidente sau Imbolnaviri Severe Provocate de Utilizarea Tigarii Electronice

Argumentele de mai sus au stat in spatele deciziei si eforturilor noastre de a deveni importatori si distrbuitori unici ai produselor Jac Vapor din UK, unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti producatori de lichide vape si tigari electronice din Marea Britanie, garantandu-va astfel ca alegeti cu adevarat o varianta sigura care sa va ajute in renuntarea la fumat
 
Oferta nostra consta in peste 1000 produse destinate fumatului electronic, de la kituri vape pentru incepatori si lichide cu nicotina clasice pana la cele mai avansate moduri si lichide cu arome complexe, saruri de nicotina sau cu CBD, toate provenind de la producatori renumiti de tigari electronice si lichide din Marea Britanie, Germania si SUA, majoritatea dintre ele fiind testate de echipa noastra de vaperi experimentati

Nu recomandam nefumatorilor sa se apuce de vapat dar cu siguranta incurajam fumatorii sa incerce vapingul, intrucat credem cu tarie ca ajuta cu adevarat in renuntarea la fumat.

VAPS.ro -Vape Shop Online Bucuresti, Romania
Magazin online de Tigari Electronice si Lichid Tigara Electronica de Cea Mai Buna Calitate la Preturi Promotionale in fiecare zi
Oferte, Reduceri si Promotii la Dispozitive Vape si Lichide Vape pentru Incepatori si Avansati


Oferte speciale
Top vanzari
Cele mai noi produse
spacer