Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.


Cosul este gol


 Lichid Vape Fara Nicotina Jac Vapour Bryn's Special Sauce Sour Blue Sorbet 50ml, 80VG 20PG, Shortfill 75ml, Premium UK
Lichid Vape Fara Nicotina Jac Vapour Bryn's Special Sauce Sour Blue Sorbet 50ml, 80VG 20PG, Shortfill 75ml, Premium UK
Lichid Vape Fara Nicotina Jac Vapour Bryn's Special Sauce Sour Blue Sorbet 50ml, 80VG 20PG, Shortfill 75ml, Premium UK
Lichid Vape Fara Nicotina Jac Vapour Bryn's Special Sauce Sour Blue Sorbet 50ml, 80VG 20PG, Shortfill 75ml, Premium UK

Lichid Vape Fara Nicotina Jac Vapour Bryn's Special Sauce Sour Blue Sorbet 50ml, 80VG 20PG, Shortfill 75ml, Premium UK

Cod produs: 7156

Marca: Jac Vapour

Pret: 25.00 Lei

Stoc terminat

Aveti o intrebare despre acest produs? Formular informatii produs

Descriere

Lichid Vape fara Nicotina pt Tigara Electronica cu mix special de arome delicioase de sorbet dulce acrisor de zmeura albastra amestecat cu note discrete de mentol.


Un Lichid Gourmet Premium Jac Vapour creat de maestrul Bryn, pentru cei mai pretentiosi vaperi. Veti fi absolut incantati de gustul, aroma si calitatea lichidelor Bryns's Special Sauce.

 
Jac Vapour UK - Tigari Electronice si Lichide Reglementate si Autorizate de MHRA (Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale din Marea Britanie), Notificate Serviciului de Sănătate Publică din Anglia (Public Health England) si Ministerului Sanatatii din Romania.

Anglia este singura tara in care autoritatile guvernamentale si autoritatile de sanatate publica MHRA (Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale) si Public Health England (Serviciul de Sănătate Publică din Anglia) se implica activ, de peste 13 ani, in studierea efectelor fumatului electronic si in asigurarea respectarii riguroase de catre producatori, a tuturor normelor sanitare si de calitate, in productia si distributia de dispozitive electronice si elichide.

Practic, produsele oricarui producator de tigari electronice si lichide din Marea Britanie sunt supuse unor proceduri de verificare si unor teste riguroase de laborator inainte de a fi autorizate de autoritatile guvernamentale pentru vanzare. 
Mai mult, dupa obtinerea autorizatiei, cele 2 institutii de sanatate din UK, supun periodic produsele producatorilor locali, unor noi teste, care asigura respectarea cu strictete a normelor in vigoare si a standardelor de calitate.

Implicarea activa a autoritatilor si reglementarile aplicate cu strictete in productia si vanzarea tigarilor si lichidelor electronice, de mai bine de 13 ani, au generat o piata extrem de sigura si benefica pentru consumatori:

- Lichidele si dispozitivele produse de englezi sunt de Cea Mai Buna Calitate si  Cele Mai SIGURE din Lume.
- Peste 1.5 milioane de fumatori din Anglia au renuntat complet la fumat datorita tigarilor electronice.
- Aproape 3.6 milioane de englezi folosesc acum tigara electronica in locul celei clasice
- Nu s-au Inregistrat Cazuri de Imbolnaviri Severe sau Decese Asociate cu Tigara Electronica in Marea Britanie

Argumentele de mai sus au stat in spatele deciziei si eforturilor noastre de a deveni importatori si distrbuitori unici ai produselor Jac Vapor din UK, unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti producatori de lichide si tigari electronice din Marea Britanie, garantandu-va astfel ca alegeti cu adevarat o varianta SIGURA si mult mai putin nociva decat fumatul.
 
 

Jac Vapour este de aproape 10 ani unul dintre cei mai apreciati si premiati producatori de lichide si tigari electronice din Marea Britanie si vestul Europei, gama sa de produse incluzand o varietate mare de lichide de calitate premium si dispozitive de fumat unice in lume la preturi foarte accesibile.

 

Lichid tigara electronica premium cu o aroma deosebita, fabricat 100% in Marea Britanie, din cele mai pure si mai de calitate ingrediente.


E-lichidul Jac Vapour se caracterizează printr-o dezvoltare excelentă a vaporilor ceea ce inseamna ca se va consuma mult mai greu decat alte lichide de calitate mai slaba.

 

Producatorul JacVapour acorda o atentie speciala gamei de lichide pentru tigara electronica, din punct de vedere al calitatii acestor produse.


Lichidele cu nicotina Jac Vapour folosesc numai nicotina farmaceutica de cea mai buna calitate si toate sortimentele au fost testate in laboratoare motiv pentru care toate produsele Jac Vapour sunt conforme cu Directiva Europeana Privind Produsele din Tutun (TPD), autorizate de catre Ministerul Sanatatii din Marea Britanie, si notificate Ministerelor Sanatatii din Romania si altor state UE, fiind autorizate catre comercializare in deplina siguranta pt consumatori.

 

Prin utilizarea de lichide pentru tigara electronica de cea mai buna calitate cresteti beneficiile vapatului (fumatului electronic de lichide) comparativ cu metoda clasica de fumat

 

Proportie VG 80% si PG 20%

Nicotina: 0mg

Cantitate totala Lichid 50ml


Recipient de 75 ml umplut cu 50 ml lichid ZEA ( Lichid Zero Extra Aromat -  este recomandata adaugarea de 1-2 NicShot-uri de 10ml sau a 10-20 ml baza fara nicotina -  Daca il folositi ca atare s-ar putea ca aroma sa fie prea intensa )

 

Acest produs este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani!

Prin accesarea paginii acestui produs confirmati că aveti cel puţin 18 ani impliniţi la data accesării.

Nicotina este o substanta toxica, care poate cauza probleme daca este consumata in mod incorect. Lichidele pentru tigari electronice cu nicotina sau fara nu trebuiesc sub nicio forma inghitite sau sa intre in contact cu pielea sau cu ochii.

Nu lasati flacoanele cu lichid nesupravegheate in preajma copiilor sau a animalelor de casa.

Nicotina este contraindicata persoanelor cu probleme ale aparatului cardio-vascular, femeilor gravide sau celorcare alapteaza si interzisa minorilor

In cazul ingerarii accidentale de lichid pentru tigara electronica sau daca acesta intra in contact cu pielea sau ochii este necesar sa consultati imediat medicul

Selectie de Lichide Premium La Super Oferta 
Promo Jac Vapour
 
Comentariile vizitatorilor
Data: 30-08-2018

Al doilea in lista preferintelor dupa TE. Arome intense dozate perfect. Cel mai bun lichid cu fructe de padure incercat pana acum de mine

Comentariu scris de Manuel Caloian (Bucuresti)  
Data: 29-10-2018

Desi prefer lichidele dulci am incercat si acest lichid, prezentat ca fiind ducle acrisor si cu mentol. La 27 lei 50ml n-ar fi fost o mare pierdere.L-am combinat cu 1 shot de saruri de nicotina (vapez doar cu saruri de nicotina) Primele 5 6 draguri au fost putin ciudate nefiind obisnuit cu gustul dulce acrisor si putin mentolat dar acum nu-mi mai vine sa vapez altceva. Combinatia de arome e beton, lichidul asta e beton

Comentariu scris de David Sharon (Bucuresti)  
Data: 19-11-2018

Lichidul este ideal pentru iubitorii de fructe de padure. Aromele sunt intense, dulci-acrisoare si mentolate exact cat trebuie. Cat priveste calitatea lichdiului, englezii au intr-adevar cele mai curate lichide. La ei nu poti sa produci cu arome dubioase cu diacetyl sau mai stiu eu ce nenorociri mai baga unii, ca ai controale non-stop. Lichidele de la englezi sunt mai sigure decat cele facute la americani si mai ieftine, chiar si decat majoritatea lichidelor romanesti care sunt in general porcarii

Comentariu scris de Paul (Constanta)  
Data: 29-03-2019

Delicios, aromat usor mentolat

Comentariu scris de Zone Ender (Craiova)  
Data: 16-04-2019

Excelent. A devenit unul dintre favoritele mele

Comentariu scris de Zisu (Bucuresti)  
Data: 03-10-2019

Delicios.......printre cele mai bune

Comentariu scris de Luci Mihai (Iasi)  
Data: 26-08-2022

Aroma placuta si racoritoare

Comentariu scris de Florin (Beius)  
Adaugati un comentariu
Nume

Localitate Email

Nota acordata: 5 4 3 2 1

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer