Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.


Cosul este gol


 



Lichid Tigara Electronica Premium Ultimate Puff Shakes Shamrock, 100ml, Fara Nicotina, 70VG / 30PG, Fabricat in UK

Marca: Ultimate Puff

Pret: 69.00 Lei

Stoc terminat

Aveti o intrebare despre acest produs? Formular informatii produs

Descriere

In Aprilie 2019 brandul Moreish Puff detinut de Cherishvapor s-a separat de compania mama Ultimate Juice, cea care a dezvoltat aromele si care producea lichidele sub brandul Moreish Puff. In urma separarii, Cherishvapour care detinea brand-ul Moreish Puff a pastrat denumirea dar a trebuit sa dezvolte de la zero aromele, intruct acestea au ramas la proprietarul de drept Ultimate Juice, care in raspuns, a lansat gama Ultimate Puff.
 
Practic... Gustul Original Moreish Puff se va regasi de acum inainte in lichidele Ultimate Puff, dar cei de la Cherishvapour ne-au asigurat ca noile retete sunt la fel de bune ca cele originale.
 
Lichid tigara electronica premium cu o aroma deosebita, fabricat 100% in Marea Britanie, din cele mai pure si mai de calitate ingrediente. 

Aroma delicioasa de milkshake Shamrock cu menta verde proaspata si intensa ce conferă e-lichidului o notă revigoranta, dulce și unică.
 
E-lichidul se caracterizează printr-o dezvoltare excelentă a vaporilor ceea ce inseamna ca se va consuma mult mai greu decat alte lichide de calitate mai slaba.

Producatorul Ultimate Puff acorda o atentie speciala gamei de lichide pentru tigara electronica, din punct de vedere al calitatii acestor produse. 

Toate produsele Ultimate Puff sunt conforme cu Directiva Europeana Privind Produsele din Tutun (TPD), autorizate de catre Ministerul Sanatatii din Marea Britanie fiind autorizate catre comercializare in deplina siguranta pt consumatori.

 

Prin utilizarea de lichide pentru tigara electronica de cea mai buna calitate cresteti beneficiile vapatului (fumatului electronic de lichide) comparativ cu metoda clasica de fumat


Proportie VG 70% si PG 30%
Nicotina: 0mg
Cantitate Lichid 100ml
Recipient de 120 ml pentru aduagarea a 2 shot-uri de nicotina de 10ml

Reincărcarea simplă și directă a rezervoarelor datorita design-ului.
Flaconul este prevazut cu sistem de siguranță impotriva accesului copiilor

Acest produs este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani!
Prin accesarea paginii acestui produs confirmati că aveti cel puţin 18 ani impliniţi la data accesării.
Selectie de Lichide Premium La Super Oferta 

Adaugati un comentariu
Nume

Localitate Email

Nota acordata: 5 4 3 2 1

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer